28.04.2024

Rozjetého lídra z Plzně jsme nezastavili

Série nezdarů pokračuje. Bodový zisk nepřineslo ani utkání proti vedoucímu Petřínu Plzeň. Navíc se prodloužilo čekání na vstřelený gól...

24. kolo divize (skupina A), sobota 27. dubna:

SK Otava Katovice – SK Petřín Plzeň 0:2 (0:1).

Branky: 37. vlastní Vonášek, 59. Provod. Rozhodčí: Wulkan – Vojáček, Hrivík. ŽK: 3:3 (44. Kotrba, 75. Sigmund, 87. Sládek – 38. Bednář, 65. Vodrážka, 82. Heller). Přihlíželo 276 diváků.

Sestava Katovic: Provazník – Sigmund, Brabec, Michal Kynkor, Motl – Kotrba (63. Požárek), Vonášek – J. Štěch (63. Souhrada), Martin Kynkor, D. Bálek (78. Sládek) – Uher.

Sestava Petřínu Plzeň: Suchý – Treml, Demeter (84. Frank), Klich, Kohout, Lisý, Vodrážka (66. Flachs), Vohrna (66. Plecitý), Bednář, Provod (90+1. Maxa), Mudra (66. Heller).

Komentář trenéra Lubomíra Vašici: "Je to pořád dokola. Inkasujeme nesmírně laciné góly a bohužel už ve třetím zápase za sebou jsme nedokázali skórovat. To je to, co nás nejvíce trápí. Tentokrát jsme si vypracovali slibné příležitosti, ale bohužel naše koncovka je tragédie. Když vezmu první poločas, tak byl de facto vyrovnaný. Vyrobili jsme úplně zbytečnou standardní situaci, po které přišel vlastní gól. Po změně stran už nám ubývaly síly, protože jsme většinu času běhali bez balonu. Ale zase přišly dvě hrubé a individuální chyby za sebou a brzký gól na 0:2. Takové mužstvo, jako je Petřín, si to už pohlídalo. Musíme mít víc osobní odvahy, odpadáváme ze soubojů, neuděláme taktický faul a bez toho hrát nejde. Každý soupeř hraje silově a chodí do míčů. Nejvíce mě štve, že když už dáme dlouhý balon, tak do poloviny z nich vůbec nejdeme. Neabsolvujeme souboje a vůbec neštěstím je kazivost. Několikrát jsme kopli míč zbytečně do rohu, do autu a nepřihrajeme si na tři metry, i když jsme pod tlakem. Pokud tohle nezlepšíme, bude to špatné…"