20.05.2024

Trenér Vašica: Myslím, že výsledek je krutý

Na plzeňskou Doubravku jsme jeli ve velmi oslabené sestavě. K tomu jsme navíc hráli od 15. minuty o deseti, přesto jsme se prali o výsledek až do konce, ale ani to nestačilo.

27. kolo divize (skupina A), sobota 18. května:

SK Senco Doubravka – SK Otava Katovice 5:0 (0:0).

Branky: 50. Pinc, 62. Roubal, 75. Patrovský, 89. Ungr z penalty, 90+1. Skopový. Rozhodčí: Adámek – Hes, Lafek. ŽK: 2:3 (37. Pinc, 71. Luhový – 5. Sigmund, 13. Sládek, 65. Vonášek). ČK: 0:1 (15. Vondrášek). Přihlíželo 50 diváků.

Sestava Doubravky: Luhový – Krejčí, Černý (68. Skopový), Zajíček (61. Renza), Pinc (68. Patrovský), Roubal (80. Kubička), Blažek, Vacata, Nový, Kule (46. Ungr), Novák.

Sestava Katovic: Vondrášek – Sigmund, Kotrba, Sládek, Motl – Martin Kynkor, Vonášek – Souhrada, L. Bálek, Štěch – Čibera.

Lubomír Vašica, trenér Katovic: "Na Doubravku jsme jeli s úzkou sestavou, máme hodně zraněných a k tomu ještě brankář Provazník dostal angínu. Do patnácté minuty bylo utkání naprosto vyrovnané, než byl vyloučený gólman Vondrášek za špatné vyběhnutí a faul. Do brány šel Přéma Sládek. Se zbývajícími minutami v prvním poločase jsme se porvali dobře, domácí se kromě dvou rohových kopů k ničemu nedostali. Naopak jsme hrozili z rychlých brejků. V kabině jsme si řekli, že se i v takové situaci zkusíme poprat o bod a do druhé půle jsme vstoupili aktivně. Bohužel soupeř začal střídat a nám začaly docházet síly. Musím před klukama smeknout a pochválit je. Bojovali do poslední minuty a myslím, že výsledek je pro nás krutý. Musím pochválit i fanoušky, kteří nás povzbuzovali až do závěrečného hvizdu a byli fantastičtí. Zaslouží si za to obrovské díky."